Αρχική/Επικοινωνία/Υποστήριξη Πελατών

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς

   
   Ενημερώστε μας για το θέμα που σας απασχολεί :
 • Θέλω να υποβάλω θετικό σχόλιο
  Eάν μείνατε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση του προσωπικού μας και επιθυμείτε να εκφράσετε κάποιο θετικό σχόλιο για τις υπηρεσίες μας ή/και τα προϊόντα μας, θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τη γνώμη σας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα. Σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε την υπόθεση σας την πρώτη εργάσιμη από την ημερομηνία υποβολής της.
 • Θέλω να υποβάλω παράπονο ή αίτημα
  Στην Alpha Leasing  διαχρονικός μας στόχος είναι η άρτια εξυπηρέτησή σας και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων. Εάν έχει προκύψει κάποιο θέμα με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας ή την ασφαλιστική διαμεσολάβηση της Εταιρίας μας και επιθυμείτε να υποβάλλετε κάποιο σχόλιο/παράπονο, θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα τη γνώμη σας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη  φόρμα. Σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε την υπόθεσή σας την πρώτη εργάσιμη από την ημερομηνία υποβολής της.
 • Θέλω να υποβάλω ερώτηση για προϊόν
  Έχετε κάποιο ερώτημα σχετικά με το Leasing ; Επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη  φόρμα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε την υπόθεσή σας την πρώτη εργάσιμη από την ημερομηνία υποβολής της. Για επείγοντα θέματα, μπορείτε να καλέσετε στο +30 210 3367900
 • Θέλω να ενημερωθώ για τον Νέο Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων / Υποβάλλω αίτηση ασκήσεως δικαιώματος
 • Θέλω να συμμετέχω στην έρευνα μέτρησης ικανοποίησης
  Στο πλαίσιο εφαρμογής του Συστήματος Διαχειρίσεως Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 της Alpha Leasing Α.Ε., παρακαλούμε όπως μας διαθέσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Η άποψη σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς βοηθάει στην εξεύρεση τρόπων βελτιώσεως του επιπέδου εξυπηρετήσεως των Πελατών μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας προορίζονται αποκλειστικά για εσωτερική χρήση με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

             Ερωτηματολόγιο                                                         Φόρμα Επικοινωνίας